Скъпи родители и ученици,

Предвид създалата се ситуация около извънредното положение, искаме да изразим нашата благодарност към Вас, родителите на учениците от СУ ”Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Белица. Вие, които не спряхте да подкрепяте децата си и им предоставихте необходимите условия за осъществяване на дистанционното обучение. Никой не беше подготвен и предупреден за това, но успяхме с Вашите и нашите усилия да реализираме необходимия обем знания и умения, като се доближим на максимална степен до реалните учебни часове.

Вие, скъпи родители, сте подкрепата, от която имаме нужда. Вие сте опората, на която можем да разчитаме. Вие сте съюзниците, с които водим тази битка. Вие доказахте съпричастност и удовлетворение, вие отворихте домовете си,  предоставихте устройствата си и помогнахте на учителите  обучението  да се осъществи и да има неминуем успех. Така доказахте, че семейството дава безопасност, принадлежност и спокойствие, а училището – знание, самостоятелност и сплотеност. Без Вашата помощ нямаше да успеем да се справим. Затова ние, ръководството и педагогическият персонал, няма да се уморим да засвидетелстваме Вашите доверие и подкрепа. Ще продължаваме да работим в името  на Вас и на децата Ви за едно по-добро бъдеще и образование. Само заедно можем да преодолеем и това предизвикателство. Благодарим Ви от сърце за усилията и мотивацията, които давате на учителите и децата! Ще продължаваме вярно и отговорно да спазваме задълженията си, за да заслужим за пореден път Вашето доверие и обич!

Скъпи ученици,

Благодарност отправяме и към вас. Вие, които не се спряхте пред трудностите и останахте отговорни и съпричастни към създалата се ситуация. С ваша помощ дистанционното обучение протича гладко и безпроблемно. Продължавайте със същите усилия да приемате предизвикателствата и плодовете на вашия труд няма да закъснеят. Вие и вашите учители доказахте, че сте едно цяло, което работи заедно в името на просперитета.

Продължавайте да бъдете все така любознателни, интелигентни и ученолюбиви!

Пазете се и спазвайте хигиенните изисквания!

Надяваме се положението скоро да се подобри и отново да се срещнем здрави, весели и щастливи в класните стаи!

Поздравяваме всички празнуващи с предстоящите Великденски празници!

Нека тези празнични дни са изпълнени с надежда за по-светло бъдеще,  оценявайки неизмеримата стойност на истински важните неща и осъзнавайки колко по-силни сме, когато мислим и действаме заедно!

Нека да има обич и топлина, здраве и благодат  във всеки дом!

 

 

 

                                           С благодарност и уважение:

                                           Ръководството и  педгогическият колектив

                                           на СУ „Св. Св.Крил и Методий“, гр. Белица